Werken bij Wip-in

Het personeel bij Snackbar Wip-in is een team van ongeveer vijfentwintig personen. Er wordt altijd gewerkt in een wisselend samengesteld team. De werkzaamheden zijn allesomvattend: denk aan klanten helpen, kassa bedienen, voorraden bijvullen, producten bakken, en schoonmaken. Het is een afwisselende baan met wisselende werktijden, waarbij je zowel overdag, 's avonds en in de weekends ingezet kunt worden.

Dit alles heeft natuurlijk zijn voordelen: je bent vrij als anderen werken. En dit niet alleen, natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met je sociale verplichtingen en zul je echt niet iedere avond in het weekend moeten werken. Veel medewerkers blijven voor langere tijd werken, waaruit opgemaakt kan worden dat het met de werksfeer en werktijden wel goed zit. Wil je solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in.

Leerbedrijf

Snackbar Wip-in is een erkend Leerbedrijf (zie Kenwerk.nl/Fastserviceopleidingen.nl) en hebben wij mogelijkheden voor (BOL/BBL):

  • Niveau 1: Horeca-Assistent
  • Niveau 2: Medewerker Fastservice
  • Niveau 3: 1ste medewerker Fastservice
  • Niveau 4: Bedrijfsleider Fastservice
  • Niveau 5: Manager/Ondernemer Fastservice

Solliciteren

Snackbar Wip-in is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil jij dat wij contact met je opnemen als er vacatures zijn? Laat dan hier je gegevens achter.
Persoonlijke gegevens
Werkervaring
Referenties
Algemeen
Woon- werkverkeer

Snackbar Wip-in
Dorpsplein 5, 1759 GM Callantsoog
T: 0224 - 58 14 51
E: info@wip-in.com

K.v.K.nummer: 69081611
Disclaimer
Cookieverklaring
Privacyverklaring
Webdesign: www.disk.nl