Werken bij Wip-in

Het personeel bij Snackbar Wip-in is een team van ongeveer dertig personen. Er wordt altijd gewerkt in een wisselend samengesteld team. De werkzaamheden zijn allesomvattend: denk aan klanten helpen, kassa bedienen, voorraden bijvullen, producten bakken, en schoonmaken.

Het is een afwisselende baan met vaste werktijden en dagen, ons rooster is minimaal 2 weken van te voren gemaakt. Via ons rooster platform kun je aangeven wanneer je kan werken. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met je sociale verplichtingen en zul je echt niet iedere avond in het weekend moeten werken.

Veel medewerkers van Wip-in blijven voor langere tijd werken, waaruit opgemaakt kan worden dat het met de werksfeer en werktijden wel goed zit. Wil je solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier in. En je mag natuurlijk elke dag een heerlijk vers frietje eten…

Solliciteren

Snackbar Wip-in is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil jij dat wij contact met je opnemen als er vacatures zijn? Laat dan hier onder je gegevens achter.

Leerbedrijf

Snackbar Wip-in is een erkend Leerbedrijf (zie Kenwerk.nl/Fastserviceopleidingen.nl) en hebben wij mogelijkheden voor (BOL/BBL):

 • Niveau 1:

  Horeca-Assistent

 • Niveau 2:

  Medewerker Fastservice

 • Niveau 3:

  1ste medewerker Fastservice

 • Niveau 4:

  Bedrijfsleider Fastservice

 • Niveau 5:

  Manager/Ondernemer Fastservice

Werkervaring

Referenties

Algemeen

Solicitatie verstuurd!

Contact img

Bestel nu!