Burger
Burger

FAQ

Algemeen

Wat zijn de openingstijden van de Wip-in?

Wip-in is 7 dagen in de week geopend. 365 dagen per jaar, dus ook met kerst en op 1 januari. Onze MINIMALE openingstijden zijn van 11.30 uur tot 20.00 uur. Met drukte en in de zomer zijn wij langer geopend.

Kan ik bij jullie pinnen?

Ja, graag zelfs! Pinnen of contactloos pinnen is mogelijk. Ook kunt u betalen met Creditcard, Visa en Mastercard. Besteld u online? Dan kunt u ook iDeal betalen.

Hebben jullie Wifi?

Wip-in heeft gratis Wifi. Vraag ernaar bij een van onze medewerkers.

Is Wip-in rolstoelvriendelijk?

Ja, Wip-in is rolstoelvriendelijk. Geen drempels, brede deuren en een gladde vloer.

Kan ik bij jullie parkeren?

Ja, op het Dorpsplein bevinden zich gratis parkeerplaatsen.

Zijn er ook Wip-in cadeaubonnen die ik kan kopen?

U kunt bij ons Wip-in snackbonnen kopen ter waarde van € 5 euro. De bonnen zijn niet inwisselbaar voor geld en het hele bedrag dient besteed te worden.

Sponsoring en adverteren met Wip-in

Regelmatig sponsort Wip-in allerlei activiteiten. De voetbalclub, tennisvereniging, toneelclub, eigenlijk te veel om op te noemen. Wip-in doet soms mee, maar zeker niet altijd. Jaarlijks bekijken wij of hier budget voor is. Wil jij een verzoek doen? Stuur een mail naar info@wip-in.com.

Onze menukaart

Hebben jullie vegetarische gerechten?

Ja, Wip-in heeft verschillende vegetarische gerechten. Vraag hiernaar bij een van onze medewerkers.

Hebben jullie een allergenenkaart?

Ja, Wip-in heeft een uitgebreide allergenenkaart. Deze kunt u vinden onderop onze placemat. Vraag hier naar bij een van onze medewerkers. Of bekijk deze online.

Kan ik extra ingrediënten toevoegen of weglaten bij een hamburger of snack?

Bij Wip-in is het mogelijk een speciale bestelling te plaatsen. Dit betekent dat je bij je bestelling kunt doorgeven dat je, een bepaald ingrediënt, zoals kaas of augurk, wilt weglaten bij een product. Het is echter niet mogelijk om extra ingrediënten toe te voegen.

Ik heb een klacht of opmerking!

Dat vinden wij niet leuk! Wij adviseren om onze medewerkers hierover aan te spreken, dit is de snelste weg. Of stuur een mail naar info@wip-in.com en beschrijf uw klacht. We leren graag van onze fouten en willen graag verbeteren, wij willen alleen tevreden gasten!

Ik heb heerlijk gegeten!

Dat vinden wij leuk en horen wij graag! Stuur uw verhaal de wereld in via Facebook, Google of Tripadvisor. Mailen mag ook. Vertellen op de volgende verjaardag is ook een mogelijkheid! Bedankt!

Online bestellen

Hoe wijzig ik een bestelling?

Neem z.s.m. contact op met ons via telefoonnummer 0224-581451. Onze medewerkers kunnen dit gelijk oplossen voor u.

Hoe annuleer ik een bestelling?

Neem z.s.m. contact op met ons via telefoonnummer 0224-581451. Mocht u de bestelling al online hebben betaald, dan gaan wij er voor zorgen dat dit wordt teruggeboekt.

Hoe hoog zijn de transactiekosten bij online betalen?

Dat is € 0,00 euro. Wip-in neemt deze kosten voor zijn rekening.

Op welke wijze wordt mijn bestelling bevestigd?

Na plaatsing van een bestelling ontvangt u een bevestigingsmail op het door u ingevoerde emailadres. Bewaar deze bevestigingsmail en het ordernummer dat u heeft gekregen voor als er vragen of opmerkingen zijn over u bestelling.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Mogelijk is de bevestigingsmail in een spamfilter blijven hangen. Indien u een ordernummer te zien krijgt is uw bestelling bij ons aangekomen.

Contact img

Bestel nu!