Online Bestellen
Verantwoord Frituren
Wip-in houdt van vers

Snackbar Wip-in mediapagina

Snackbar Wip-in is actief! Ook op diverse sociale mediakanalen posten wij regelmatig leuke items en extra's. Volg ons, en blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties!

Tripadvisor: Certificaat van uitmuntendheid!

Callantsoog, 4 juli 2017 – Snackbar Wip-in heeft vandaag bekendgemaakt dat zij door TripAdvisor® een Certificaat van uitmuntendheid toegekend heeft gekregen. Sinds vijf jaar biedt deze award erkenning voor uitmuntende gastvrijheid. Het certificaat wordt alleen uitgereikt aan gelegenheden die constant uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor ontvangen. Onder de winnaars van een Certificaat van uitmuntendheid bevinden zich accommodaties, eetgelegenheden en attracties uit de hele wereld die constant een superieure klantenervaring bieden.

 Bij het selecteren van de winnaars van een Certificaat van uitmuntendheid gebruikt TripAdvisor een eigen algoritme waarbij rekening gehouden wordt met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen en meningen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers op TripAdvisor zijn ingediend. Daarnaast wegen de constantheid van de prestaties over langere termijn en de plaatsing op de populariteitsindex mee.  Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene TripAdvisor-bollenwaardering van ten minste 4 van de 5 hebben, een minimumaantal beoordelingen hebben en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan.

 Het winnen van een Certificaat van uitmuntendheid, is een prestatie waar het hele team van Snackbar Wip-in erg trots op is. We willen graag alle gasten bedanken die de tijd hebben genomen om ons te beoordelen op TripAdvisor! Het Certificaat van uitmuntendheid van TripAdvisor is gebaseerd op reizigersbeoordeling en is daarmee een mooie uiting van vertrouwen in ons bedrijf en onze inzet om altijd zo goed mogelijk onze producten te leveren.

Van aardappel naar verse friet!

Snackbar Wip-in
Dorpsplein 5, 1759 GM Callantsoog
T: 0224 - 58 14 51
E: info@wip-in.com

K.v.K.nummer: 69081611
Disclaimer
Cookieverklaring
Privacyverklaring
Webdesign: www.disk.nl